Първоначално публикувано от tito
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой пробвал ли да си сложи диодни
Collapse
X
-
145 1.6 boxer
146ti
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениетопло топло, ама и тия не са твоите крушки. гледай какво пише.
---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеИнтересно ми е с каква диодна може да се замести крушката на стока... тази двойнта?
---------- Post added at 08:47 ---------- Previous post was at 08:44 ----------
Първоначално публикувано от Montero881988 Покажи съобщениеаз сложих бели на габаритите но ми светва грешка ,че се едно нямам крушка,какви трябва да сложа бели за да излъже компютъра145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщениевиж тази например
или аз не гледам където трябва или не пише такова нещо.Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеТова ще замести ли крушката с две нажежаеми жички (за габарит и стоп едновременно)
или аз не гледам където трябва или не пише такова нещо.145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
Единственото, което виждам е, че не пише stop&tail в описанието, но гледам, че е с 2 плюса на дъното или там както му се вика т.е. трябва да свети в два режима- габарит и стоп. Има други крушки на, които си пише, че са такива, обаче са по-слаби и хората, които са ги купили казват, че светят по-слабо от обикновените. Четох на едно място, че на обикновена крушка 25w силата на светене е 230-250 лумена и това ме вкарва в размисли дали тези от dealextreme не лъжат за силата. Давам пример- тука са 270 лумена, а човека пише, че са по-слаби
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:11 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеподсказка само на ЛС !
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеподсказка само на ЛС !... съм съгласен разбираме се и готово
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
ето ви един поздрав, дано ви хареса
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:37 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеподсказка само на ЛС !
---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:41 ----------
значи това ще стане, но за него пише:
Not as bright as the original P21/5W, in either low or high light levels145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
А какво слагате вие? Аз където и да ида има само някакви, които просто си изглеждат (а и са) евтинджос.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
Comment
Comment